DERMO MASAŽA KISEONIKOM

Dermo masaža kiseonikom unosi u kožu visoku koncentraciju čistog kiseonika i omogućava ponovnu aktivaciju ćelijske proizvodnje. To je vrlo jednostavan, bezbolan, ugodan i opuštajući tretman.

S godinama i progresivnim gubitkom kiseonika u kožnom tkivu, koža je sklona beživotnoj boji, gubitku tonusa i elastičnosti sa posledičnim opuštanjem kože.

KOJA SU POZITIVNA DELOVANJA NA KOŽU? 

Kiseonik deluje revitalizujuće na epidermalno tkivo i omogućava bolje izlučivanje akumuliranih toksina, koji uzrokuju sivkastu, beživotnu boju kože. Poboljšava mikro cirkulaciju i ćelijski metabolizam kože i tako podstiče proizvodnju kolagena i elastina od strane fibroblasta.

KOJI SU REZULTATI?

Već nakon prvog tretmana vidljivi su pozitivni pomaci svih morfoloških parametara kože. Koža je vidljivo tonirana, svetlija, kompaktnija, elastičnija i hidrirana. Lice je zaglađeno, postignut je trenutni lifting efekat koji značajno uklanja izražajne bore.

Kisik prije
Kisik poslije

DERMO MASAŽA KISEONIKOM-KOME JE PREPORUČUJEMO? 

TIP KOŽE DELOVANJE
Mešovita, nečista, koža sa aknamaDeluje adstringentno na pore epiderma i pospešuje zaceljivanje
Suva, dehidrirana, tanka i osetljiva kožaDeluje hidrirajuće, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina
Beživotna koža sa izražajnim boramaDeluje protiv bora, uklanja toksine, revitalizuje i tonira kožu

Dermo masaža kiseonikom je primerena za sve tipove kože. Pospešuje i podstiče upijanje dermo kozmetičkih tretmana u dublje epidermalne slojeve. Poboljšava ravnomernu aplikaciju tretmana i brzu apsorpciju aktivnih sastojaka kao što su hijaluronska kiselina, kolagen itd. Kiseonik i aktivni sastojci deluju sinergično, tako da su rezultati zbog toga trenutni i odmah vidljivi.

"Mislila sam da je to još jedna promocija proizvoda u apoteci...na kraju sam bila jako zadovoljna, zato što je  gospođa Maja , savetnica u apoteci izuzetno stručna i profesionalna.  

Ivana"

BESPLATNO

LIČNO

SAVETOVANJE

VIDEO-POZIV

ILI

TELEFON