BESPLATNO

LIČNO

SAVETOVANJE

VIDEO-POZIV

ILI

TELEFON

gdja

DERMO MASAŽA KISEONIKOM

S godinama i progresivnim gubitkom kiseonika u kožnom tkivu, koža je sklona beživotnoj boji, gubitku tonusa i elastičnosti sa posledičnim opuštanjem kože.

Dermo masaža kiseonikom unosi u kožu visoku koncentraciju čistog kiseonika i omogućava ponovnu aktivaciju ćelijske proizvodnje. To je vrlo jednostavan, bezbolan, ugodan i opuštajući tretman.

KOJA SU POZITIVNA DELOVANJA NA KOŽU? 

Kiseonik deluje revitalizujuće na epidermalno tkivo i omogućava bolje izlučivanje akumuliranih toksina, koji uzrokuju sivkastu, beživotnu boju kože. Poboljšava mikro cirkulaciju i ćelijski metabolizam kože i tako podstiče proizvodnju kolagena i elastina od strane fibroblasta.

KOJI SU REZULTATI?

Već nakon prvog tretmana vidljivi su pozitivni pomaci svih morfoloških parametara kože. Koža je vidljivo tonirana, svetlija, kompaktnija, elastičnija i hidrirana. Lice je zaglađeno, postignut je trenutni lifting efekat koji značajno uklanja izražajne bore.

skin before
skin after

KOME GA PREPORUČUJEMO? 

TIP KOŽEDELOVANJE
Mešovita, nečista, koža sa aknamaDeluje adstringentno na pore epiderma i pospešuje zaceljivanje
Suva, dehidrirana, tanka i osetljiva kožaDeluje hidrirajuće, stimuliše proizvodnju kolagena i elastina
Beživotna koža sa izražajnim boramaDeluje protiv bora, uklanja toksine, revitalizuje i tonira kožu

Dermo masaža kiseonikom je primerena za sve tipove kože. Pospešuje i podstiče upijanje dermo kozmetičkih tretmana u dublje epidermalne slojeve. Poboljšava ravnomernu aplikaciju tretmana i brzu apsorpciju aktivnih sastojaka kao što su hijaluronska kiselina, kolagen itd. Kiseonik i aktivni sastojci deluju sinergično, tako da su rezultati zbog toga trenutni i odmah vidljivi.