BESPLATNO

LIČNO

SAVJETOVANJE

VIDEO-POZIV

ILI

TELEFON

gdja

DERMO MASAŽA KISEONIKOM

S godinama i progresivnim gubitkom kiseonika u kožnom tkivu, koža je sklona bezživotnoj boji, gubitku tonusa i elastičnosti s posljedičnim opuštanjem kože.

Dermo masaža kiseonikom unosi u kožu visoku koncentraciju čistog kiseonika i omogućava ponovnu aktivaciju ćelijske proizvodnje. To je vrlo jednostavan, bezbolan, ugodan i opuštajući tretman.

KOJI SU POZITIVNI UČINCI ZA KOŽU? 

Kiseonik djeluje revitalizirajuće na tkivo epiderme i omogućuje bolje izlučivanje akumuliranih toksina koji uzrokuju sivkastu, bezživotnu boju kože. Poboljšava mikro cirkulaciju i ćelijski metabolizam kože te tako potiče proizvodnju kolagena i elastina od fibroblasta.

KOJI SU REZULTATI?

Već nakon prvog tretmana vidljivi su pozitivni pomaci svih morfoloških parametra kože. Koža je vidljivo tonificirana, svjetlija, kompaktnija, elastičnija i hidratizirana. Lice je zaglađeno, postignut je trenutni lifting efekt koji značajno uklanja izražajne bore.

skin before
skin after

KOME GA PREPORUČUJEMO?

TIP KOŽEDJELOVANJE
Mješovita, nečista, aknasta kožaDjeluje adstringentno na pore epiderme i pospješuje zacjeljivanje
Suha, dehidrirana, tanka i osjetljiva kožaDjeluje hidratizirajuće, stimulira proizvodnju kolagena i elastina
Bezživotna koža s izražajnim boramaDjeluje protiv bora, uklanja toksine te revitalizira i tonificira kožu

Dermo masaža kiseonikom, primjerena je za sve tipove kože. Pospješuje i postiče upijanje dermo kozmetičkih tretmana u dublje slojeve epiderme. Poboljšava ravnomjernu aplikaciju tretmana i brzu apsorpciju aktivnih sastojaka kao što su hijaluronska kiselina, kolagen itd. Kiseonik i aktivni sastojci djeluju sinergično pa su rezultati zbog toga trenutni i odmah vidljivi.